Snökristallen vinner Pedagogiskt pris

Vinnare kategori förskola: Snökristallens barnakademi

Juryns motivering:

Snökristallens barnakademi, ni gör ett fantastiskt jobb med att få alla att vara en del av gruppen, där alla barn känner sig trygga och värdefulla. En fin värdegrund genomsyrar hela verksamheten och barnen skolas in i att vara verkligt bra kompisar.
Ni är engagerade och lyhörda för barnens intressen och formar verksamheten utifrån det. Ert sätt att jobba med barnens lek främjar kreativitet, delaktighet och engagemang. Ni har också lyckats skapa bra och innovativa utemiljöer samt goda pedagogiska innemiljöer.

På Snökristallens barnakademi integrerar ni nya arbetssätt och idéer i ordinarie verksamhet med eftertanke och reflektion. Alla aktiviteter genomförs med ett syfte och detsamma gäller moderna arbetssätt, som inte används ”bara för att” utan så det passar verksamheten. Det finns en tanke med allt. Varenda utflykt är planerad, med rekvisita som skapar magi för barnen. Ni har ett stort engagemang och ser verkligen barnen och deras behov!

Vinnarens kommentar:

– Jättekul och väldigt hedrande! Extra kul att hela förskolan får priset då vi jobbar mycket tillsammans hela enheten, säger en av förskolans rektorer, Ann Andersson Rasmussen.

Vad betyder priset för er?

– Det betyder jättemycket! En bekräftelse på att vi gör bra saker och att det vi gör syns och märks utåt.

Bilden från vänster: Jenny Isaksson, Ann Andersson Rasmussen, Kajsa Lindgren, Lisa Löfgren, Carina Idestål, Lotta Haglund, Anna Pettersson, Hanna Knutsson

Stort grattis Snökristallen!

 


Läs hela artikeln på Pedagog Örebro.

Se utmärkelsen här.